Bestemming

Drone shot Värmland met kaartje

Värmland

Juni - September
 • v.a. €380

Värmland

Onze basecamps in Värmland bevinden zich praktisch in the middle of nowhere rond de grote meren Lelång en Östra Silen. Värmland heeft weelderige bossen, uitgestrekte heuvellandschappen en véél water. Kortom, de perfecte bestemming voor een kanotrip. Verder is het een uitstekende locatie om te vissen en op zoek te gaan naar wildlife zoals elanden, bevers en vossen!

 • Transport

  Met onze Canoe Trip bus 

  De bus vertrekt op vrijdagmiddag vanuit België en Nederland. De opstapplaatsen zijn Brussel, Utrecht en Joure.

  Busvertrek uit Brussel: 12u
  Busvertrek uit Utrecht: 15u
  Busvertrek uit Joure: 17u

  Het vertrek vanaf ons basecamp naar huis is op zaterdagavond. De bus komt zondag rond de middag of begin van de avond weer aan in België & Nederland.

  Deze optie kost €110 per persoon.

  Met het vliegtuig
  Als je liever vliegt, kan je zelf een vlucht boeken naar Oslo Gardermoen. Reserveer dan tijdens het boeken de shuttle, die je vanaf de luchthaven naar het basecamp brengt. De shuttle vertrekt om 12h30 vanaf Oslo Gardermoen naar het basecamp. Op vertrekdag ben je rond 12h30 weer op de luchthaven. Zorg ervoor dat je een vlucht boekt die aansluit op de shuttle tijden.

  Deze optie kost €79 per persoon.

  Met de auto
  Wil je liever met je eigen auto komen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kan de auto parkeren bij het basecamp.

 • De Routes

  Alle routes maken een lus en vertrekken vanaf verschillende basecamps. Je kan regelmatig een shortcut of uitbreidingslussen nemen. Bij sommige routes is het zelfs mogelijk om de grens met Noorwegen over te steken en daar een aantal nachten door te brengen!

  De routes bevatten vaak enkele landtransporten: je monteert de wielen (die je van ons mee krijgt) onder de kano en trekt je kano te voet naar het volgende meertje. Soms zal je ook een sluis tegenkomen om naar het volgende stukje water te gaan. Beide zijn unieke ervaringen die je niet wilt missen tijdens jouw kanotocht!

 • Hoe sportief moet ik zijn?

  Of je nu een beginner, avonturier met goede conditie of getrainde atleet bent: onze routes zijn toegankelijk voor iedereen en naar wens in te korten of juist uit te breiden. Enkele landtransporten bieden een sportieve uitdaging en zijn een onmisbare ervaring tijden jouw reis. Onze ranger informeert je ter plaatse over de mogelijke routes.