Over ons

The Canoe Trip

The Canoe Trip neemt je mee op een onvergetelijk avontuur door de ongerepte Zweedse natuur. In 2017 vond de eerste Canoe Trip plaats, een succesverhaal dat sindsdien elke zomer met veel enthousiasme wordt georganiseerd.

Ons doel is om iedereen een avontuurlijke break in de natuur te geven, daarom hebben we de mooiste plekjes uitgezocht voor een prachtige zevendaagse kanotocht. Ontsnap aan de sleur en drukte van het dagelijkse leven thuis en ontspan volledig in de rust die de Zweedse meren en bossen te bieden hebben. Verschillende routes nemen je mee langs de meest unieke uitzichten en eilandjes.

We zorgen dat je onbezorgd op reis kan want vervoer, materiaal, instructies ter plaatse en als je wilt zelfs jouw eten voor de hele week is door ons geregeld.

Het team

Ons team bestaat uit vier outdoor fanaten, gepassioneerd door sport en natuurreizen. Samen met onze lokale partners in Zweden werken we het hele jaar door aan The Canoe Trip. Zo kunnen we je de meest unieke reiservaring bieden die hopelijk een levenslange herinnering zal blijven.

Ik ben altijd op zoek naar geweldige uitzichten, het perfecte licht en het perfecte moment. Geef mij een camera en ik zal deze herinnering voor altijd vastleggen. Natuur en uitgestrekte gebieden zijn dan ook mijn favoriete omgeving!

Thomas

Brand manager

In de ongerepte natuur voel ik mij het meest thuis. Op het water of in de bergen zal je mij het meeste zien. In de zomer vind je mij in een kano, op een surfboard of hikend in de bergen. In de winter race ik de pistes af op mijn snowboard. Stil zitten is niks voor mij. Wat wordt het volgende avontuur?

Kerstin

Project manager

Ik vond mijn weg door de Australische outback, kanode langs gevaarlijke rivieren en overleefde een slangenbeet. Voedsel zoeken in de wildernis? Geen probleem, geef mij een hengel en ik vang een geweldig diner voor ons! Ze noemen mij ook wel eens de vrouwelijke Kangaroo Dundee

Nane

Project manager

Mezelf opladen in de natuur? Dat is mijn ding! Ik ben een doorwinterde roadtrip- en kanospecialist. Je vindt me zowel in mijn kano als op de weg om nieuwe plekken te ontdekken. Als iemand mij vraagt om morgen te vertrekken, zal ik altijd ja zeggen. Ik ben nogal spontaan en enthousiast als het op avontuur aankomt!

Lara

Community manager
Travelbase logo

Travelbase

The Canoe Trip is een concept van Travelbase, een groeiende reisonderneming met meer dan 20 unieke reismerken en communities.

Bij Travelbase ligt er altijd een veel grotere nadruk op “The Journey” dan op de bestemming. We halen je graag uit je comfortzone om je grenzen te verleggen en te verbinden met de mensen om je heen.

Brochure The Canoe Trip

MEER WETEN OVER
THE CANOE TRIP

Werken voor The Canoe Trip

Wil je ons team komen versterken in de zomer? Elk jaar zoeken we rangers die een seizoen lang in Zweden een basecamp van  The Canoe Trip willen managen. Daarnaast werken er in de zomer ook enkele tientallen enthousiaste vrijwilligers mee aan The Canoe Trip.